Kuinka kaikki alkoi

99euros.org sivusto avattiin alunperin ihmisille, jotka taistelevat velkaa ja tuhlaamista vastaan yrittäen samalla rakentaa taloudellista turvaa tulevaisuuteen voiden kuitenkin pitää muutamia ylellisyyksiä elämässä. Anna aloitti 99euros.org sivustolla 2006 vuonna sen jälkeen, kun hän koki täydellisen taloudellisen romahduksen. Voit lukea hänen  taloudellisen elämänkertansa kokonaisuudessaan yksityiskohtaisesti. Hän päätti ensin korjata taloudellisen tilanteesta maksamalla velkansa pois. Kahdeksan kuukauden jälkeen, hän oli pystynyt maksamaan pois kaikki luottokorttivelkansa sekä autolainansa, ja näiden päälle vielä hän oli perustanut itselleen vararahaston. Tämän jälkeen hän päätti jakaa oppimansa koko maailmalle, jotta kaikki, jotka ovat samankaltaisessa tilanteessa, voisivat saada apua.

Meidän tehtävämme

99euros.org on paikka, jossa kuka tahansa voi lukea tietoa taloudellisista asioista löytäen parhaat tuotteet ja palvelut rahan säästämiseen, invensoimiseen sekä pitääkseen omat raha-asiansa hallinnassa. Voit ajatella 99euros.org sivustoa omana henkilökohtaisena finanssialustanasi, jota voit käyttää tehdäksesi parempia ratkaisuja rahan suhteen ja voidaksesi säästää rahaa.

Me emme tuhlaa aikaasi tarjoamalla tietoa, jonka voit löytää miltä tahansa sivustolta. Me tiedämme, että sinä olet oikea ihminen. Et ole ainoastaan “vierailija”, joka tarkoittaa, että toivomme sinun tulevan takaisin uudestaan ja uudestaan. Tästä syystä jokainen tiedon palanen jonka julkaisemme, menee läpi tiukan analyysin ja prosessin, jotta voimme tarjota sinulle kaikkein hyödyllisintä sisältöä.

Kaikkein suosituin sisältö

Me julkaisemme monenlaista sisältöä, jotka liittyvät raha-asioihin. Auttaaksemme näyttämään, mistä 99euros.org on tehty, olemme sisällyttäneet suosituimmat julkaisumme alle.

– 20 loistavaa säästövinkkiä aloittelijalle

Miksi sinun pitäisi tehdä pikavippivertailu?

7 Syytä miksi vertailla pikavippejä

– Lainat nuorille

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *