4 laskua joiden maksamisesta voit neuvotella säästääksesi rahaa

Pahin, mitä he voivat sanoa, on “Ei”.

Jos sinulla on viha-rakkaus-suhde kuukausittaisiin laskuihisi, et ole yksin. Kun monet meistä nauttivat modernista elämäntyylistä ja kaikista etuuksista mitä sen mukana tulee, se ei tarkoita, että me välttämättä nauttisimme niistä maksamisesta.

Mutta tiesitkö, että jotkin kuukausittaiset laskut ovat neuvoteltavissa pienemmiksi? Kun jotkut laskut kuten asuntolaina, kiinteistövero sekä autoverot ovat kiinteitä, toisia voidaan muokata sen mukaan jos olet valmis tinkimään.

 

4 laskua joista kannattaa neuvotella

Jos haluat vähentää kuukausittaisia laskujasi, sinua saattaa helpottaa tieto niistä laskuista mitä voit säätää. Tämä lista sisältää joitakin sellaisia laskuja, joita on helpon pienentää.

Kaapeli- tai satelliittitelevisio

Koska tällä saralla on niin paljon kilpailua, kaapeli- ja satelliittitelevision tarjoajat ovat yleensä valmiita neuvottelemaan hinnoista. Suurimmassa osassa tapauksia he huomaavat, että on helpompaa (ja edullisempaa) pitää asiakas kuin yrittää saada uusi hänen tilalleen. Kaapeli- ja satelliittitarjoajat saattavat olla ahneita, mutta he ovat myös viisaita.

Jos haluat saada neuvoteltua kaapelilaskusi pienemmäksi, soita siihen yritykseen, joka tarjoaa kaapelitelevisiosi. Ota viereesi valmiiksi lista, jossa on kilpailijoiden hinnat samanlaisista palveluista, ja ole valmiina ilmaisemaan asiasi. Jos viet asian tarpeeksi pitkälle, sinut saatetaan jopa yhdistää asiakaspalvelijalle, joka on koulutettu neuvottelemaan kanssasi

Internetyhteys

Aivan kuten kaapeli, kodin internet on palvelu, jossa on paljon kilpailua. Jos sinun internetyhteytesi on sidottuna kaapeliyhtiöösi, voit mahdollisesti neuvotella molemmista samanaikaisesti. Mutta jos internetyhteytesi tarjoaa joku muu, saatat tarvita erillisen puhelun.

Oli kummin tahansa, soita palveluntarjoajalle niin, että sinulla on jo esillä kilpailijoiden hinnat – tai kirjoita heille chatissa (jos heidän sivuiltaan löytyy tällainen palvelu). Kun olet päässyt oikean henkilön puheille, pyydä heitä tiputtamaan kuukausimaksuasi niin, että se vastaa kilpailijan tasoa. Ja muista, pahin mitä he voivat sanoa, on ei.

Lääkärilaskut

Vaikka sinulla olisikin varaa maksaa lääkärilaskusi kokonaisuudessaan, on silti viisasta neuvotella ne niin alas kuin mahdollista. Kuitenkin, käteisen puutteesta kärsivät sairaalat saattavat suostua pienempään maksuun jos maksat heti. (suuret vakuutusyhtiöt neuvottelevat alempia hintoja jatkuvasti). Sinun kannattaa ainakin kysyä.

Luottokorttien korot

Jos et ole tyytyväinen luottokorttisi korkoon, sinun kannattaa ehkä harkita kortin vaihtamista. Mutta, sinun ei välttämättä tarvitse vaihtaa; vain soittamalla ja kysymällä luotontarjoajalta pienenpää korkoa, saatat saada pudotettua oman korttisi korkoa vaihtamatta luottoyhtiötä.

Jos olet vastuullinen luottokortin käyttäjä, osoita se todisteena siihen, että ansaitset luottokortin paremmilla ehdoilla. Ja ole valmis myös vaihtamaan yhtiötä; jos teet heille selväksi, että olet valmis vaihtamaan kilpailijalle, he saattavat olla kiinnostuneempia keskustelemaan asiasta kanssasi.

Autovakuutusmaksut

Autovakuutukset ovat myös eräs todella kilpailukykyinen ala. Tästä syystä saat yleensä neuvoteltua itsellesi hyvät säästöt, kaiken lisäksi suhteellisen pienellä vaivalla. Joissain tapauksissa vakuutusyhtiö saattaa jopa tarjota äärettömän hyviä alennuksia pitääkseen sinut asiakkaana.

Löytääksesi mitä vaihtoehtoja sinulla on, soita vakuutusyhtiöösi ja kerro heille, että etsit keinoa säästää rahaa kuukausittaisesta budjetistasi. Jos he haluavat pitää sinut asiakkaana, he ovat rehellisiä ja kertovat vaihtoehtosi.

Kuukausittainen vuokra

Jos luulet, että vuokrahinnat on kiveen hakattuja, olet väärässä. Rehelliset ja luotettavat vuokraajat saattavat olla valmiita keskustelemaan vuokrasta – ja erityisesti silloin, jos he hakevat pitkäaikaista vuokralaista.

Kun vuokraat asuntoa, kysy vuokraajalta parasta mahdollista diiliä. Jos tarkoituksesi on asua samassa paikassa pidempään, voit jopa tarjoutua tekemään pitkäaikaisen sopimuksen siitä hyvästä, että maksat pienempää vuokraa. Oli kummin tahansa, kaikkein helpoin tapa saada vuokranalennusta on olla hyvä vuokralainen heti alusta asti. Kun olet itse luotettava ja rehellinen, on vuokraajalle edullisempaa pitää sinut vuokralaisena – myös halvemmalla hinnalla – kuin korvata sinut uudella asukkaalla.

Kysyminen ei koskaan satuta

Kun tarkoituksesi on viilata laskujasi pienemmäksi, on tärkeää muistaa, että kysyminen ei koskaan satu. Kaikkein pahinta, mitä yksikään palveluntarjoaja voi sinulle sanoa on “ei”, mutta parhaassa mahdollisessa tilanteessa saatat saada isot, pitkäaikaiset säästöt. Oli kummin tahansa, et voi tietää jos et ota luuria käteen ja soita.