Uusi elektroniikka on aivan ulottuvillasi – apuna joustoluotto

Uusien hankintojen tekeminen on kallista, etenkin kun kyseessä on elektroniikka. Uudet älylaitteet, tietokoneet ja laadukkaat lisäosat ovat usein hintansa väärti, mutta kaikkien budjetista ei löydy muutamaa sataa euroa ylimääräistä esimerkiksi puhelimen uusintaa varten. Tässä tapauksessa joustoluotto auttaa.

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on joustava luottotili, jolta voi nostaa lainaa aina tarvittaessa. Luottotilin raja on useimmiten 2000—5000 euroa, mutta se voi olla korkeampikin. Tililtä voi nostaa juuri sen summan, minkä tarvitset, mikä tekee siitä hieman edullisemman ja käytännöllisemmän tavan ottaa lainaa.

Joustoluottoa saa pankeista ja rahoitusalan yrityksistä. Koko hakuprosessin voi suorittaa suoraan netissä, ja sopimus allekirjoitetaan tunnistautumalla sähköisesti joko verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Tilin voi saada käyttöön jo saman päivän aikana, ja rahat voi siirtää omalle tilille jopa tunnin sisällä riippuen pankistasi.

Joustoluoton salaisuus piilee siinä, että sen takaisinmaksaminen on joustavaa. Asiakkaan on maksettava takaisin vähintään lainan minimilyhennys joka kuukausi, jonka jälkeen voi lainaa maksaa takaisin myös isompia summia kerrallaan ilman ylimääräisiä kuluja. Voit maksaa lainan takaisin niin nopeasti tai hitaasti kuin haluat. Minimilyhennyksen suuruus riippuu yleensä lainasummasta sekä laina-ajasta.

Joustoluotto on aina käytössäsi, joten sen avulla voit tehdä hankintoja silloin, kun vastaan tulee taloudellisesti tiukka kuukausi, tai silloin, kun rahat eivät aivan riitä isomman ostoksen tekemiseen.

Elektroniikan kiinnostavimmat harppaukset

Uusien elektronisten laitteiden hinnat ovat usein todella korkeat, mikä kuitenkin myös heijastelee niiden toimintaa ja tehokkuutta. Laitteiden ominaisuudet ovat yleensä parempia kuin vanhojen – ja lisäksi nykyisin teknologian kehittyminen on niin nopeaa, että uusissa laitteissa on usein teknologioita ja ratkaisuja, joita ei vuotta aikaisemmin voinut kuvitellakaan.

Esimerkiksi virtuaalitodellisuus etenee juuri nyt valtavin harppauksin. Virtuaalitodellisuuden kehittämistä on alettu yhdistää myös älypuhelimiin, mikä tekee uusista älypuhelimista entistäkin monikäyttöisempiä. Pelaaminen ja simulaatiot nousevat aivan uudelle tasolle virtuaalitodellisuuden myötä.

Myös sormenjälkitunnistus on kehittynyt valtavasti viime vuosina. Varhaisimmissa malleissa tunnistaminen oli hankalaa ja hidasta, mutta teknologia on kehittynyt paljon ja nykyisin sormenjälkitunnistus auttaa parantamaan laitteidesi suojausta merkittävästi. Jos olet huolestunut yksityisyydestäsi, kannattaa satsata tähän teknologiaan.

Älykodinkoneet ovat yksi parhaita teknologian uutuuksia. Jääkaapit, imurit ja pesukoneet osaavat pian itse määrittää sisältönsä, säästää energiaa ja ilmoittaa, mitä tarvitaan. Parhaimmillaan voit kontrolloida laitteitasi helppokäyttöisen sovelluksen avulla suoraan älylaitteestasi!

Myös kotiteatterilaitteet menevät kuin kuumille hiilille. Yhä useampi ostaa kotiinsa valtavan taulutelevision tai videoprojektorin, joilla voi päästä todella niin elokuvien kuin esimerkiksi jalkapallo-otteluiden tai videopelienkin tunnelmaan. Kokonaisuuden viimeistelee laadukas äänentoistojärjestelmä. Moni lähtee myös päinvastaiselle linjalle, ja panostaa miniprojektoriin ja Bluetooth-kauittimiin, joilla voi katsoa videoita käytännössä missä tahansa oman puhelimen avulla.

Elektroniikka on halvempaa kuin aiemmin, mutta laatu maksaa edelleen. Heikkolaatuinen teknologia hajoaa helposti ja päätyy kierrätykseen pyörimään, kun taas laadukkaat laitteet toimivat sujuvasti pidemmänkin aikaa ja voidaan helposti päivittää. Laadukkaat laitteet voi näin ollen myös kätevästi myydä eteenpäin, kun haluaa itse vaihtaa uudempaan, ja säästää hieman rahaa uusia laitteita ostaessa. Joustoluotto auttaa hankkimaan laatua halvan kertakäyttötavaran sijaan.